škola
Kontaktirajte nas
Ružičnjak Hrvatski jezik Ružičnjak English language

Dan škole

Na blagdan Majke Božje od Kamenitih vrata, 31. svibnja, proslavili smo Dan škole. Svečanost je započela sa slavljem svete Mise koju je predvodio župnik Vjeloslav Meštrić iz stenjevačke župe Uznesenja Blažene Djevice Marije. Nakon svete Mise uslijedio je govor ravnateljice kojeg prenosimo u cijelosti:

"Poštovani roditelji i dragi gosti, učiteljice, kolegice i drage učenice, čast nam je i zadovoljstvo pozdraviti vas na obilježavanju prvog Dana naše škole OŠ Ružičnjak. 
Evo nastavna godina gotovo je na izmaku i brzo ćemo joj gledati u leđa. Kada se baci pogled unatrag godinu dana, kada smo u ovo vrijeme imali dvije sigurne učenice za školu i školu u građevinskim radovima bez dozvole, s ponosom možemo reći kako sada zaista imamo školu koja je sazdana na dobrim temeljima. No, bez obzira što je dosada puno napravljeno, treba ustrajati da škola i dalje raste u svojim posebnostima, stručnom unapređenju i kvaliteti.
Kao i u svakoj organizaciji, najvažniji su dio upravo njeni djelatnici. Možemo biti zahvalni i ponosni na naše djelatnice, a pogotovo na djelatnice koje su radile u odgojno-obrazovnom radu s učenicama. Osobito bi se zahvalili učiteljicama Jeleni Malenica i Bernardi Prekrat te stručnoj suradnici pedagoginji Maji Dadić na nesebičnom davanju i ljubavi što su pružile našim djevojčicama. Molimo vas jedan veliki pljesak za njih!
Izrazito nam je drago gledajući naše učenice kada dolaze u školu. Dolaze s osmjehom na licu i radosti u srcu. Često puta su ljutite kada roditelji dolaze po njih na kraju dana, jer bi htjele još malo plesti šalove, glumiti, pjevati i plesati, peći kolače, čitati, rolati se, penjati se po drveću, skakati po livadi, istraživati prirodu i trčati za leptirima. To je najbolji pokazatelj kako smo uspjeli od škole stvoriti pozitivno i poticajno okružje za našu djecu i za nas roditelje također.
Škola Ružičnjak je pokrenuta zbog vas, naših obitelji i zato vas molimo i pozivamo da širite glas o našoj školi i pridonesete u njenoj promociji.  
Zahvaljujemo vam se!"


Nakon obraćanja ravnateljice i predstavnika osnivača škole okupljenima su naše učenice pokazale svu svoju pjevačku, glumačku i recitatorsku raskoš. Ovim putem još jednom zahvaljujemo gosp. Ferenčini i sestrama Cvitan koji su sa svojim glazbenim izvedbama uveličali naš dan.


Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika

Ispiši stranicu